Organisatiecommissie Open Dutch Summer Cup 2017

Ten midden van alle EG2017 hype blijven we natuurlijk op nationaal vlak ook niet stil zitten. De lente competitie is nog niet beslist, maar we zijn al druk bezig met het organiseren van ons volgende grote evenement: de terugkerende Open Dutch Summer Cup! Bij deze willen we graag de organisatiecommissie introduceren die dit evenement mogelijk gaat maken.

Tournament Director: Arjen van Assem
Gameplay Director: Twan Elting
Hospitality Coordinator: Lotte van Geenhuizen
PR Coordinator: Noah Vissenberg
General Committee Member: Niels van der Wal

Wij willen de organisatiecommissie bij voorbaat bedanken voor het werk dat ze gaan verzetten om het evenement ook dit jaar een succes te maken!

ODSC zal ditmaal een tweedaags evenement zijn, en staat net als vorig jaar open voor zowel Nederlandse teams als teams van onze buurlanden. Meer informatie over het evenement wordt zo spoedig mogelijk bekend gemaakt. Houd hiervoor de website in de gaten, of volg ons op Facebook.