Nederlandse Referee Requirement voor European Games 2017

Eerder deze week zijn de referee requirements voor European Games 2017 bekendgemaakt. Als volledig lid van de IQA is het aan Nederland om 7 punten aan scheidsrechters en/of snitches aan te leveren voor EG2017, waarvan minstens 2 punten voor een Head Referee.

Het puntensysteem werkt als volgt:

  • 3 punten: non-playing Head Referee
  • 2 punten: playing Head Referee, non-playing AR/SR/Snitch
  • 1 punt: playing AR/SR/Snitch

Chula Bruggeling gaat als non-playing Head Referee mee met het nationaal team, en daarmee hebben we aan onze verplichting voor Head Referees voldaan. Dat betekent dat we echter nog 4 punten aan scheidsrechters en/of snitches moeten volbrengen. Het liefst willen we er natuurlijk voor zorgen dat geen van onze spelers zich zorgen hoeft te maken over het volbrengen van scheidsrechters-verplichtingen. We hopen dan ook minstens twee personen te kunnen vinden binnen de Nederlandse quidditch community die ons willen vergezellen in Oslo.

Aanmelden als scheidsrechter of snitch voor EG2017 kan via dit formulier.

Het Nederlands team heeft 7 kamers gereserveerd in Oslo, van vrijdag 7 juli t/m maandag 10 juli. Wij hebben daarvan nog 1 kamer, met 4 bedden, over om te verdelen onder Nederlandse vrijwilligers. De eerste 2 bedden zullen toegewezen worden aan de eerste 2 scheidsrechters en/of snitches die door EG2017 geaccepteerd zijn en die hebben aangegeven hierin geïnteresseerd te zijn, zodat we onze referee requirement kunnen behalen. De laatste 2 bedden worden vervolgens toegewezen aan de eerste 2 vrijwilligers die door EG2017 geaccepteerd zijn voor welke positie dan ook en hun interesse hebben aangegeven. Dit interesseformulier zal online geplaatst worden op maandag 22 mei, om 19.00.

De deadline voor aanmeldingen van scheidsrechters en snitches voor EG2017 sluit op 28 mei. We weten niet zeker wanneer officiële uitnodigingsmails vanuit de organisatie vervolgens worden verstuurd, maar we verwachten het weekend daarna bekend te kunnen maken welke Nederlandse vrijwilligers een bed hebben kunnen krijgen via het Nederlands team.

Het gaat om een bed in een vierpersoonskamer, voor ongeveer 28 euro per nacht (afhankelijk van de exacte wisselkoers op het moment van betalen). In totaal gaat het om 3 nachten. Bedlinnen kan in het hostel geregeld worden voor 5 euro extra, handdoeken voor 2 euro extra. Voor vragen over het hostel kun je terecht bij de nationaal team manager, Marit Epskamp, via flyingdutchmen[at]quidditchnederland.nl.