Open Dutch Summer Cup

Open Dutch Summer Cup 2021

Open Dutch Summer Cup is terug! Na een rustig jaar op het gebied van quidditch, vanwege de pandemie, zijn we extra blij om weer een nieuwe editie te kunnen organiseren.
Van 20 t/m 22 augustus 2021 vindt de vijfde editie van ons zomertoenooi plaats, wederom in Lievelde. Op dinsdag 22 juni openen de sign-ups voor teams, mercenary spelers kunnen zich vanaf 6 juli opgeven.

Het toernooi vindt plaats bij Beusink Recreatie in Lievelde. Deelnamekosten zijn €71 pp, dit is inclusief 2 nachten verblijf (vrij-za & za-zo), 2x ontbijt, 2x lunch en 1x diner. Het toernooi vindt plaats op zaterdag en zondag, en op vrijdag- en zaterdagavond maken we er een feestje van!

Veiligheid van onze deelnemers is onze topprioriteit. We hebben daarom een uitgebreid COVID-protocol opgesteld. Lees het hier: https://bit.ly/ODSCprotocol-NL

Eerdere edities

Op vrijdag 23 t/m zondag 25 augustus 2019 organiseerde Quidditch Nederland voor de vierde keer Open Dutch Summer Cup, een toernooi waar naast Nederlandse teams ook een hoop internationale teams op af komen.

In 2019 wist voor het eerst een Nederlands team het toernooi te winnen: het speciaal voor dit toernooi samengestelde team Zoutelande Zeeleeuwen. In de finale wisten ze te winnen van het Duitse team Hamburg Werewolves.

De Zoutelande Zeeleeuwen na de gewonnen finale | Fotocredit: Jeroen Alkema