Lidmaatschap

QNL bied verschillende lidmaatschappen aan. Hieronder staat een korte beschrijving van de verschillende opties. Ons complete, officiële lidmaatschapsbeleid is hier te vinden.

Individueel Lidmaatschap

Inschrijven als individueel lid kost 15,- per seizoen*. Naast het feit dat je de ontwikkeling van quidditch in Nederland ondersteunt levert lid worden je de volgende voordelen op:

  •  leden kunnen zich aanmelden voor de selectie van het Nederlands nationaal quidditchteam
  • leden kunnen aanspraak maken op verschillende QNL-fondsen, zoals bijvoorbeeld een bijdrage vanuit QNL voor het verkrijgen van EHBO certificatie
  • leden hebben (via hun team) een stem in de (jaarlijkse) algemene vergadering, evenals in allerlei QNL-besluiten
  • leden krijgen korting op de certificatie-testen voor scheidsrechters

Inschrijven kan online via dit formulier.

Team Lidmaatschap

Speel je regelmatig quidditch en wil je met jouw team meedoen aan officiële wedstrijden, op zowel nationaal als internationaal niveau? Dan moet je ervoor zorgen dat, naast het individueel lidmaatschap, jouw team geregistreerd staat bij QNL. Het is de taak van jouw captain om ervoor te zorgen dat er bij QNL een juist en actueel speelrooster bekend is.

Voordelen van team lidmaatschap:

  • een geregistreerd team kan meedoen aan alle officiële nationale wedstrijden
  • een geregistreerd team kan zich plaatsen voor internationale competities
  • een geregistreerd team kan een bod indienen voor het hosten van evenementen
  • een geregistreerd team kan ten alle tijden rekenen op hulp van QNL (bijv. bestellen of in elkaar zetten van materialen, organiseren van evenementen)
  • een geregistreerd team wordt via QNL vertegenwoordigd binnen Quidditch Europe en de IQA

De kosten voor een team lidmaatschap zijn 50,- per team, per seizoen*. Deze kosten zijn onafhankelijk van het aantal spelers en het individueel lidmaatschap. De teamcaptain kan zich voor een team lidmaatschap inschrijven door te mailen naar de Lidmaatschaps Director, Rein Anspach, via lidmaatschap[at]quidditchnederland.nl

* Een lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van één seizoen. Het QNL-seizoen loopt van 1 augustus t/m 31 juli het daaropvolgende jaar. Wordt je lid gedurende een seizoen dan betekent dat dat je vanaf het moment van inschrijving tot het einde van het betreffende seizoen lid bent. Je betaalt in alle gevallen de kosten voor een geheel seizoen.