Bestuur

Chula Bruggeling – Voorzitter, PR

Chula kwam quidditch voor het eerst online tegen in 2012, en besloot in 2014 een team op te richten in Wageningen, waar ze momenteel een studie moleculaire levenswetenschappen afrond. Bij de Wageningen Werewolves was ze, tot vorig seizoen, ook bestuurslid.

Daarnaast is Chula sinds 2008 al bezig met vrijwilligerswerk en (online) nonprofit organisaties, en is ze lid geweest van verscheidene commissies, teams, en projecten, in verschillende functies.

Zolang de functie van PR Director niet is gevuld, neemt Chula deze taak op zich, naast haar eigen functie als Voorzitter.​

Robin Mier – Vicevoorzitter, Penningmeester

​Twee jaar geleden hoorde Robin voor het eerst over quidditch en besloot hij een team te helpen opzetten in Leiden. Sindsdien is er geen moment geweest waarin hij niet in een bestuur heeft gezeten, en ook dit jaar kijkt Robin er naar uit om zijn best te doen quidditch in Nederland naar nieuwe hoogtes te brengen.

Wanneer hij niet bezig is met het schrijven van reglementen voor QNL, of het werken aan zijn bachelor thesis voor Leiden University, werkt Robin voor verscheidene projecten en groepen gerelateerd aan de queer community, leest hij af en toe een boek, en werkt hij aan zijn tuin.

Zolang de functie van Penningmeester niet is gevuld, neemt Robin deze taak op zich, naast zijn eigen functie als Vice-Voorzitter.

Rein Anspach – Lidmaatschap, Secretaris

Rein is 20, studeert taalwetenschap en is naast Teams Director van QNL ook voorzitter van de North Sea Nargles. Het leek hem handig om die twee taken te combineren, om erachter te komen wat de organisaties van elkaar willen en daarvan te leren.

Rein is geïnteresseerd geraakt in quidditch via vrienden en viel als een blok voor de community. Dat is nog steeds zo, maar hij houdt ook van de sport zelf, zeker na meer geleerd te hebben over de tactische aspecten. Hij heeft ook de neiging om betrokken te zijn bij zoveel mogelijk facetten van de organisatie.

Zolang de functie van Secretaris niet is gevuld, neemt Rein deze taak op zich, naast zijn eigen functie als Teams Director.

Bram Vries – Gameplay

Eind 2013 kwam Bram voor het eerst in aanraking met quidditch en via het internet kwam hij al snel in contact met anderen die geïnteresseerd waren in quidditch zowel in Nederland als in andere Europese landen. Samen met onder andere Jerona zorgde hij ervoor dat quidditch in Nederland opgepakt werd en dat het toernooi op Elfia Haarzuilens 2014 een succes werd. Het leukste aan de sport vindt Bram dat er zoveel verschillende elementen zijn en de geweldige community om de sport heen. Bram speelt bij de North Sea Nargles en is daar een van de trainers en is daarnaast de gameplay director van de MQN.

Bram is het aanspreekpunt voor vragen over scheidsrechters, snitches, spelregels en evenementen.

 

Bestuur 2017-2018

De vacatures voor het bestuur 2017-2018 zijn momenteel te vinden op onze vacature pagina. De deadline voor sollicitaties is 6 augustus.