Bestuur

Bestuur 2018-2019

Hieronder zullen de bestuursleden zich even voorstellen:

Laurent Lardenois – Voorzitter

Hoi ik ben Laurent, voorzitter van QNL dit seizoen. Ik ben coach en speler bij Lumos Eindhoven. Ik studeer Software Engineering en hou van metal en bier.

Anna Bakker – Vice-voorzitter

Hoi, ik ben Anna en ik ben dit jaar de vice-voorzitter van QNL. Ik speel sinds 2016 als beater voor de Ravens en coach dit team ook. Ik zal me dit jaar vooral bezig gaan houden met het onderhouden van QNL’s internationale contacten en het ondersteunen en formeren van commissies binnen QNL. In m’n vrije tijd studeer ik natuur- en sterrenkunde en geef ik schaatstraining aan kinderen.

Max van Veen – Secretaris

Hoi ik ben Max. Dit seizoen ben ik secretaris bij QNL. Ik speel als voornamelijk als keeper bij de Rotterdam Ravens, met af en toe een uitstapje naar chasen en seeken. Ik studeer communicatie en multimedia design in Amsterdam en houd van gitaar spelen.

Kyra Rombouts – Penningmeester

Hoi ik ben Kyra. Ik ben dit seizoen de penningmeester en speel chaser voor Lumos Eindhoven. Ik zit in het laatste jaar van mijn studie autotechniek. Verder zit ik op scouting, hou ik van hiken, lezen en kleding maken

Gaelle Pelupessy – Gameplay Director

Hoihoi, ik ben Gaëlle en ik ben jullie nieuwe gameplay director. Ik speel nu een half jaar quidditch en vond dat zo leuk dat ik een team op ging zetten en meer wilde doen voor QNL.
Naast quidditch studeer ik fiscaal recht en knuffel ik graag mijn hond.

Kevin Prins – PR Director

Hey ik ben Kevin, ik ben dit jaar de PR director van QNL. Ik speel bij de Rotterdam Ravens als chaser, keeper en. seeker. Ik ben werkzaam bij een dagverblijf in Moerkapelle en zit naast quidditch ook nog op voetbal. Mijn hobbies zijn gamen, instrumenten bespelen en sporten

Bestuur 2017-2018