Bestuur

 

Robin Mier – Voorzitter

​In 2014 hoorde Robin voor het eerst over quidditch en besloot hij een team te helpen opzetten in Leiden. Sindsdien is er geen moment geweest waarin hij niet in een bestuur heeft gezeten, en ook dit jaar kijkt Robin er naar uit om zijn best te doen quidditch in Nederland naar nieuwe hoogtes te brengen. Wanneer hij niet bezig is met het schrijven van reglementen voor QNL, of het werken aan zijn bachelor thesis voor Leiden University, werkt Robin voor verscheidene projecten en groepen gerelateerd aan de queer community, leest hij af en toe een boek, en werkt hij aan zijn tuin.

Chula Bruggeling – Vicevoorzitter

Chula kwam quidditch voor het eerst online tegen in 2012, en besloot in 2014 een team op te richten in Wageningen, waar ze momenteel een studie moleculaire levenswetenschappen afrond. Bij de Wageningen Werewolves was ze, tot seizoen 2015-2016, ook bestuurslid. Daarnaast is Chula sinds 2008 al bezig met vrijwilligerswerk en (online) nonprofit organisaties, en is ze lid geweest van verscheidene commissies, teams, en projecten, in verschillende functies.

Twan Elting – Gameplay Director

Niels van der Wal – Penningmeester

Niels, ook wel bekend als ‘Tank’, speelt voor de Dom Tower Dementors als keeper. Hij heeft ervaring met financiële zaken en is dan ook deel van het bestuur als penningmeester. Naast het spelen van quidditch houdt Niels zich ook bezig met typische studenten dingen en reizen.

Annemieke Drost – Lidmaatschap Director, Secretaris

Annemieke kwam voor het eerst in aanraking met quidditch tijdens een demonstratie op Elfia in 2014, maar begon pas in september 2017 met spelen bij de Dom Tower Dementors. Na een seizoen spelen, is ze secretaris geworden van zowel de Dementors als Quidditch Nederland, en is daarnaast bij de laatste ook actief als Lidmaatschap Director. IJsbreker nodig? Vraag haar iets over live streaming! Ze vertelt je met genoegen honderduit over de perikelen tijdens German Cup 2017 en European Games 2017, of over het 6000 woorden essay wat ze schreef over de kunst van de quidditch livestream.

Joel Noah Vissenberg – PR Director

Noah is sinds het opzetten van de Amsterdams-Leidse North Sea Nargles actief geweest als speler en vrijwilliger, en heeft zich in de laatste positie als een stuk meer flexibel bewezen. Na in de laatste paar jaar voor bijna elke quidditch organisatie en evenement op lokaal, nationaal en internationaal niveau te hebben gewerkt is hij nu uiteindelijk ook in het bestuur van QNL beland. Hier bestaan zijn werkzaamheden voornamelijk uit het schrijven van persberichten, het onderhouden van de website en sociale media kanalen, en het ontwikkelen van de visuele identiteit.