Bestuur

Credits: Annemieke Drost Quidditch Photography

 

Robin Mier – Voorzitter

​In 2014 hoorde Robin voor het eerst over quidditch en besloot hij een team te helpen opzetten in Leiden. Sindsdien is er geen moment geweest waarin hij niet in een bestuur heeft gezeten, en ook dit jaar kijkt Robin er naar uit om zijn best te doen quidditch in Nederland naar nieuwe hoogtes te brengen. Wanneer hij niet bezig is met het schrijven van reglementen voor QNL, of het werken aan zijn bachelor thesis voor Leiden University, werkt Robin voor verscheidene projecten en groepen gerelateerd aan de queer community, leest hij af en toe een boek, en werkt hij aan zijn tuin.

Chula Bruggeling – Vicevoorzitter

Chula kwam quidditch voor het eerst online tegen in 2012, en besloot in 2014 een team op te richten in Wageningen, waar ze momenteel een studie moleculaire levenswetenschappen afrond. Bij de Wageningen Werewolves was ze, tot seizoen 2015-2016, ook bestuurslid. Daarnaast is Chula sinds 2008 al bezig met vrijwilligerswerk en (online) nonprofit organisaties, en is ze lid geweest van verscheidene commissies, teams, en projecten, in verschillende functies.

Twan Elting – Gameplay Director

Twan is begonnen met quidditch bij de Wageningen Werewolves in september 2015. Zoals zijn functie al zegt is hij een groot fan van games. Maar natuurlijk heeft hij ook heel veel passie voor de sport. Over het algemeen kan hij nogal brutaal overkomen, maar als je hem iets beter leert kennen, is hij eigenlijk best wel een schatje.

Niels van der Wal – Penningmeester

Niels, ook wel bekend als ‘Tank’, speelt voor de Dom Tower Dementors als keeper. Hij heeft ervaring met financiële zaken en is dan ook deel van het bestuur als penningmeester. Naast het spelen van quidditch houdt Niels zich ook bezig met typische studenten dingen en reizen.

Annemieke Drost – Lidmaatschap Director, Secretaris

Annemieke kwam voor het eerst in aanraking met quidditch tijdens een demonstratie op Elfia in 2014, maar begon pas in september 2016 met spelen bij de Dom Tower Dementors. Na een seizoen spelen, is ze secretaris geworden van zowel de Dementors als Quidditch Nederland, en is daarnaast bij de laatste ook actief als Lidmaatschap Director. IJsbreker nodig? Vraag haar iets over live streaming! Ze vertelt je met genoegen honderduit over de perikelen tijdens German Cup 2017 en European Games 2017, of over het 3000 woorden essay wat ze schreef over de kunst van de quidditch livestream.

Sander Geraedts – PR Director

Sander is vorig jaar met een klasgenoot meegegaan naar een training van Lumos Eindhoven, en was toen direct om. Als PR Director wilt Sander nog meer mensen in aanraking brengen met quidditch. In het dagelijks leven is Sander HBO Software Engineering student en webdeveloper bij een communicatiebureau. Zijn hobbies zijn quidditch, lezen en romantische wandelingen over de pitch.

 

Bestuur 2018-2019

Voor het bestuur 2018-2019 is Quidditch Nederland nog op zoek naar nieuwe bestuursleden. Meer informatie is te vinden op de vacature pagina.