Nicolas Volders stopt als Head Coach van de Flying Dutchmen

In maart 2020 maakten we het coachingteam van de Flying Dutchmen bekend. Dit team zou onder leiding van headcoach Nicolas Volders, de beste Nederlandse spelers klaarstomen voor European Games in 2021. In februari van dit jaar maakt de International Quidditch Association echter bekend dat dit toernooi, als gevolg van de pandemie, niet door zal gaan. Nicolas heeft daarop besloten de taak van head coach niet te verlengen.

Vanwege dezelfde pandemie heeft er tot op heden nog geen training van het nationale team plaats kunnen vinden, en de verwachtingen zijn ook dat dit niet op korte termijn zal gebeuren. Nicolas stopt dan ook per direct.

De IQA European Games staan nu gepland in de zomer van 2022. Binnenkort zullen we van start gaan met het formeren van een nieuwe coachingteam.

Bedankt voor je inzet, Nicolas!