Enthousiastelingen gezocht voor hulp aan opstartende teams

Quidditch Nederland zoekt enthousiaste mensen die willen plaatsnemen in de ‘Developing Team Support Group’: een groep die onze ontwikkelende teams actief ondersteunt bij bijv. het voorbereiden/ geven van trainingen, het maken van promotiemateriaal of het actief werven van leden.

We gaan actiever ondersteuning bieden aan opstartende teams en kunnen hierbij jouw hulp gebruiken! We zijn opzoek naar mensen die actief hun kennis, ervaring of talent willen inzetten om onze ontwikkelende teams te helpen opstarten en uitgroeien tot teams die kunnen deelnemen aan de competitie. Ben jij zo iemand? Geef je dan op via het onderstaande formulier!

Geef je hier op. Bij veel interesse behoudt Quidditch Nederland het recht om een selectie te maken op basis van de gegeven antwoorden.