QNL organiseert EHBO-cursussen samen met Rode Kruis

Bij voldoende interesse organiseert Quidditch Nederland EHBO-cursussen bij het Rode Kruis.

De cursus bevat een standaard EHBO gedeelte en een deel dat focust op sportblessures. Na het behalen van de cursus ontvang je een certificaat dat in heel Europa geldig is (European First Aid Certificate). De cursus bestaat uit een online (+/- 8 uur) en een klassikaal deel (+/- 6 uur). Het klassikale deel deel zal in Utrecht plaatsvinden, in groepen van zes (mits de coronamaatregelen dit toelaten).

De kosten van de cursus zijn 125. Veel (aanvullende) zorgverzekeringen vergoeden (een deel van) de cursus. Daarnaast hebben wij een EHBO-certificatiefonds, waar één persoon per team aanspraak op kan maken. Voor meer informatie over dit fonds, klik hier.

De cursussen vinden plaats op 11, 18 en 25 april. Voor alle dagen zijn nog maar enkele plekken beschikbaar (twee op 11 en 18 april, één op 25 april), dus geef je snel op als je wil meedoen! Opgeven kan door een mail te sturen naar financien@quidditchnederland.nl.

De cursussen worden in het Nederlands gegeven.