Flying Dutchmen willen naar World Cup

Nederlands nationaal quidditch team, The Flying Dutchmen, wil volgend jaar naar World Cup! Het toernooi, dat eigenlijk dit jaar plaats zou vinden, is vanwege de uitbraak van het coronavirus verplaatst naar volgend jaar. Nederland zou dit jaar geen team naar de VS sturen vanwege de hoge kosten die verbonden zijn aan deelname aan het toernooi.

Nu het toernooi met een jaar is uitgesteld, zullen we deze extra tijd benutten om zoveel mogelijk geld op te halen voor het team. We hopen dan ook dat we in 2021 tóch mee kunnen doen aan de wereldkampioenschappen!

Het funding team is al druk bezig om deze droom waar te maken. Wil jij helpen ons doel te bereiken? Houd dan onze sociale media en website in de gaten om te zien hoe je kan helpen! Kan jij ons helpen deze reis mogelijk te maken? Neem dan contact op via flyingdutchmen@quidditchnederland.nl.

World Cup vindt plaats van 31 juli t/m 1 augustus 2021 in Richmond, Virginia (VS).

Informatie over hoe je deel kan uitmaken van het team volgt binnenkort.

Foto door Juliane Schillinger