Nieuwe website!

Met trots presenteren wij hier de nieuwe website van Quidditch Nederland. Na een seizoen vol (technische) problemen rondom de website en emails van QNL hebben wij in mei onze oude domein hosting en email provider opgezegd, en zijn wij overgestapt naar een nieuwe alles-in-een provider. De afgelopen twee weken heeft Chula veel tijd gestoken in het bouwen van deze nieuwe website, en wij zijn er zelf erg blij mee. Wij hopen jullie ook!

Niet alleen is alle informatie van de oude website ondergebracht op deze nieuwe website, ook zijn er een aantal nieuwe pagina’s toegevoegd. Bekijk bijvoorbeeld eens onze nieuwe informatie over competitieve teams, de pagina over evenementen en de gerelateerde QNL kalender, of onze collectie van resources.

Naast de website heeft ook onze email een aantal veranderingen ondervonden. Onze info-mail is gewijzigd in contact[at]quidditchnederland.nl, en in plaats van de voorzitter’s email hebben we nu bestuur[at]quidditchnederland.nl. Verder heeft de positie van Teams Director in de loop der tijd meer te maken gekregen met algemeen lidmaatschap dan alleen teams, waardoor we ervoor gekozen hebben dit emailadress te wijzigingen in lidmaatschap[at]quidditchnederland.nl. Een overzicht met alle emailadressen van QNL is te vinden op de pagina Contact.

We begrijpen dat dit mogelijk enige tijd wat verwarring oplevert. Om ervoor te zorgen dat geen enkele email per ongeluk niet aankomt is contact[at]quidditchnederland.nl ingesteld als “catch-all” adress: emails verzonden naar een niet-bestaand adress eindigend op [at]quidditchnederland.nl zullen door de server worden doorgestuurd naar contact[at]quidditchnederland.nl. Het kan dus iets langer duren voor de email bij de juiste persoon terecht komt, maar helemaal verloren gaat de email in ieder geval niet!

Wij willen jullie allen graag bedanken voor jullie geduld rondom de problemen met onze website en email de afgelopen maanden. Met deze nieuwe website en provider hopen we vanaf nu van de problemen af te zijn. Mocht je nou toch nog een probleem ondervinden met deze website, aarzel dan niet het ons te laten weten via de mail, een Facebook bericht, of gewoon persoonlijk.